Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Nu är tiden kommen
att avskriva ännu en dag
drömma bokföring som ännu en
förföring

Lågan fladdrar ännu
en dröm om all tid som tas ifrån oss
extraheras summariskt och
handläggs kalendariskt

Tänk all tid
jag kan inte sluta tänka på all tid
det är tidstypiskt för vår
tid




Fri vers av Max Hammarstedt
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-04 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Hammarstedt