Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärlek hänt

 

solen strålar mitt i mörker 

 

på ett torg invid en pyramid 

av hattar 

 

den store fångar tag i lemmar 

orörliga och med hjälp av dess

vilja målas röda fält över tomheten 

 

dess mitt 

 

går ut från den där båthamnskiosken 

tänker du är mina barns far 

mannen i mitt liv 

 

I melodiernas bakgrundssorl hörs ingen 

dubbelhet 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-08-05 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP