Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...................LEV....................

Tack! AiA Maria den fria




Övriga genrer (Aforism) av AiA Maria den fria
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-08-05 09:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
mycket bra i ord och bild!
2020-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Kloka tankar.
2020-08-05

  Öknens Ros VIP
Visst är det så.
2020-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna!
2020-08-05

  Anya VIP
Kul att du sätter dikten i bilden . Kloka ord du kommer med.
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria