Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
En svepande romantisk vals, på konungens slott, var hennes dröm


Hon hatar män som inte kan dansa. (Bok)


Älskar Du att dansa? Försvinna tillsammans med rätt partner i en slow foxtrot, med öppna sinnen, nära, intill, få höra de rätta orden viskas och känna sig omfamnad samtidigt. Så vill många uppleva en dans.

Men om han inte kan föra, trampar på dina tår, lite till höger och sen - lite till vänster. Hon älskade att snurra runt, ta de rätta stegen, känna rytmen i kroppen. Släppa loss, släppa fram känslorna. Ja, allt som hör till dansupplevelserna. Och - naturligtvis - få höra de rätta orden, känna rysningen av välbehag då "han" ler, då "han" ser djupt in i hennes ögon. Känslan att vara två älskade hon verkligen. Om mannen behärskade dansens alla turer och förde henne rätt. Om han hade stil att kunna förföra - och få henne att falla pladask.

Nu var hon en dam som var van att få som hon ville. Alltid. För heter man "Donna Dominatrix" så är lydnad självklar. Känner Du Donna? Inte? Nåväl, men Du känner säkert "fröken Corona" - the One and Only'. De är samma person.

Och denna fröken Corona har fått fötterna söndertrampade av odugliga dansörer - och som konsekvens så har "stängt ner" ALLA dansställen som finns, i Europa, i USA, i Kina - ja precis överallt. I hela världen.

PS. Jag undrar hur det är på Finlandsbåtarna, har fröken Corona varit där också? Har hon låst in orkestern på toaletten? Jag bara undrar. För jag har svårt att sova nuförtiden. Det låter som om någon blivit inlåst. Både på Finladsfärjorna och andra dansställen. Säkert är det tusentals toaletter som är "nersvängda".
Övriga genrer (Satir) av Bengt Malmsten VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-05 09:53Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det finns inga kärringar. Otroligt dumt att använda detta nedvärderande tilltal om sitt eget kön. Om en kvinna är arg och frustrerad, är det sannolikt för att hon hemma blir trakasserad av en idiotisk man hon inte orkat lämna. Ännu! Så försök tänka er för, ni som säger så om andra kvinnor.
2020-08-05

  Emma Sofia VIP
det är bara att improvisera. jag kan inte dansa. men jag är kreativ. det är ju du med! så jag bara gör mooooooooves =) och tjejen följer med. som om jag läste hennes tankar. det är roligt =) håll hennes båda händer, och ni båda snurrar runt. så roligt. gjorde det med chefen på stället till och med =)
2020-08-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Hänger det på dansen är hon en elak kärring, dansa vidare ensam och skit i fröken Corona.
Ett dansant kapitel i livet.
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Malmsten
Bengt Malmsten VIP