Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande pärlor




I mörkret
sökte jag livets skimrande pärlor

hittade inga


behövde ljus för att se dom
mitt ljus

hittade många


trädde dom på livets tråd
som en påminnelse om
att det är mig det beror på
vad jag ser




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-08-05 10:58



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Vackra, insiktsfulla bilder om
att se och våga ta vara på
tillvarons glädje.
2020-08-10

  AiA Maria den fria
Så sant !

Tack för ditt ljus ”på livet”!

2020-08-09

  Annaemi VIP
Stor vishet i den här dikten, allt vad livet lärt oss.
2020-08-09

  Niliboy
Pärlor ja Att gömma å. Glädjas ät, å
Kanske köpa en åker!

2020-08-06

  Kajan VIP
Så sant, det behövs endast en strimma.
2020-08-06

  Sommarina VIP
Så bra. Och sann.
2020-08-06

  Magica VIP
Fint :)
2020-08-06

  Karina"Kia"
Klokord!
Att man måste även syna sig själv i vänskapsbandet/ sömmarna!
2020-08-06

  Rise Little One
Denna text är en riktig pärla bland dina andra värdefulla texter.
2020-08-05

  Elinor Sörensson VIP
Så klokt!
2020-08-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken tänkvärd och klok text! Ett bra budskap att ta till sig.
2020-08-05

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
En välskriven, viktig och tänkvärd text!
2020-08-05

  Feliaxel VIP
Tänkvärt
2020-08-05

  Blomma-Stjärna VIP
aj,aj - återigen en pärla från din poetpenna!
2020-08-05

  Öknens Ros VIP
I ljuset klarnar allt.
2020-08-05

  Sparvögat VIP
Tänkvärd påminnelse om att söka ljuset i det mörka...
Fina rader!
2020-08-05

  Eva Helene VIP
Tack för påminnelsen, fint detta!
2020-08-05

  Solweig Jansson VIP
Mycket tänkvärd text ! Och sant - vi kan inte påverka allt som händer i våra liv, bara hur vi förhåller oss till det ....
2020-08-05

  Maria Sundelin VIP
Fin tanke
Kramar
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP