Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Poetik (ett framgångsrecept) Av Silverstripe.


Kritik på en text (2059) rimmigt värre





Underhållande var den sången
sjungen åtminstone denna gången
friskt blev modet i anden god
högt i tak nog festen stod
kanske att början gav dig fången




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-24 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP