Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som letar med sin nos skall finna. ..



Ruttet sa räven.
Påträffade en
öppnad Sur
-strömmings
burk utanför
Olssons altan.

Men åt upp det
som fanns kvar.
Nöden har ingen lag
och bättre än sura
Rönnbär trots
Allt. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-05 16:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Snart premiär, härliga firrar!
2020-08-11

  i af apa
Stackars reven men tur han var en räv, iaf...
2020-08-09

  gunnnar nylund VIP
Här hemma sprang en räv å rotade bland resterna av kattmaten min ladugårdskatt Trasan ratade. Ibland slets
plastpåsar med skräp å lite matrester
isär. Tyvärr blev han överkörd av tidningsbudet som näst intill buskör när
han levererar tidningar. Sorgligt slut..
din räv klarade sig bättre...trots allt.
2020-08-07

  Kungskobran VIP
Stackars mikel räv
hans tunga blev sträv
och mage kaputt
nej jag föredrar en tupp
2020-08-05

    Lena Staaf VIP
En pragmatisk och klok räv.
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP