Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad av dig

Utan din kärlek
är jag bara luft
utan din respekt
är jag ingenting

Utan dina närhet
känns livet tomt
utan dina kramar
är jag så ensam

Så som det är
är jag älskad av dig
förlorad blir jag
om kärleken upphör

Utan din röst
finns inget liv
utan din luft
får jag andnöd

Utan din humor
finns inget skratt
utan din närvaro
ingen kreativitet

Så som det är
är jag älskad av dig
förlorad blir jag
om kärleken upphör

(Copyright © ULJO)




Fri vers av ULJO
Läst 536 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-14 07:10



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
S å som det är
Å håller på här
D et ju gott bär!
A llt flyter på
N ätt och så lätt
T ryggt och så rätt!
* Lycka till på alla sätt!
********************


2020-09-15

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om en kärlek som betyder allt.
2020-09-15

  Monika A Mirsch VIP
Kärlekens djup - underbart vackert!
2020-09-15

  Blomma-Stjärna VIP
Kärlek och sårbarhet - bra skriftat om det finaste och sköraste!
2020-09-14

  Eva Helene VIP
Så vackert om kärlekens kraft!
2020-09-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens betydelse är stor! Mycket vackert och utlämnade skriftat!
2020-09-14

  bibbi ahrnstedt
Så berörande och starkt alltid ett vågspel med kärleken
2020-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlekens betydelse!
2020-09-14

  överlevaren VIP
Kärleken berikar!
2020-09-14

  Feliaxel VIP
Fantastisk kärleksdikt
2020-09-14

  Öknens Ros VIP
Utan kärlek vill ingen vara.
2020-09-14

  Maria Sundelin VIP
Starkt om hur viktigt något kan vara
2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO