Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår


Dagen som en process
pågående
Obändig i sin framfart

Jag studerar tiden
genom att lyssna
på momentum

Sekunder som mäts
är klyvbara i oändlighet
slutar, börjar

Jag springer
i tiden
som spår








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-05 16:16



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Likt dagligt elljusspår.. medan klockan utanpå går..

Bra närvaro i lyssnandet!
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP