Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Grattis på födelsedagen! Apa, Nilsson, 25:5 i de underjordiska systemen när själen får börja andas grönt i födelse och jag sprattlar på golvet tillsammans med en vidunderlig dröm som får mig inse att jag måste ha somnat in i stillhet på den där solkiga pizzerian i november 1993 och att jag plötsligt vaknade igår eftermiddag. Herr Nilsson talman är en trygghetsnarkoman som bara älskar sin apa 25:5 på lördag så cyklar vi upp till stan för att kunna träffas en annan dag då jag är väldigt rädd och orolig över hur min död ska kännas.

Trodde du inte att jag skulle kunna väva in samhällskritik och analys av åtrå i en fullt aktiv maskin av svävande hallucinationer med prins Daniel på trummor i min världsomvälvande skojiga kärleks chockerande klarsyn klockan noll en helig andakt inför den stundande välsignade dagen då stordåd skola uträttas i den perfekta kärlekens namn. Du är ju klok som en bok in i framtidens hyfsat fräscha kropp.

Vem vet vad det var på tiden för permission mellan kl ett och kvart i fem när döden knackar på med sin lyckliga uppsyn underbara julafton då vi minns vilka vi är trots djävulens grymma centrifugalkrafter. Tack så mycket för dina vänliga ords kloka död. Vem har kommit tillbaka från himmelriket klockan halv åtta?

Tyst minut för offren i suicid successivt längs dina vackra ögons varma öppenhet i helgen istället i ateljén dom stunder då vi kysser varandra i ett rytmiskt sammansmältande med alltet och Coronas strupgrepp och din glädje över att finnas till för någon annan än mig på en stuga som jag skulle kunna väva in skräck och en obeskrivlig ångest som väcker hela våra underjordiska system som flödar över av kärlek till hela det fantastiska kungahuset i den bleka morgonsolens surrealistiska shoppingfeber.

Jo tack sa min läkare och kuratorn här efter en lägenhet som är livets mening med ett lyckligt stjärnfall i brevlådan. Apa, Nilsson, med 25:5.Gilla
Kommentera 

Dela


 
 


Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2020-08-05 17:54Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP