Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS SIGNUM- tanka

Knastertorra ord

döljer kärlekens signum

ömtålig skönhet

hörs i varje stavelse

hjärtats viskade längtan




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-08-05 18:08



Bookmark and Share


    Max Poisé
en längtan som hörs lång väg!
2020-08-07

  Blomma-Stjärna VIP
Hjärtats viskade längtan!
2020-08-06

    ej medlem längre
Så fina rader om kärlek.
2020-08-06

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2020-08-06

  SatansSon
vackert. mycket vackert.
2020-08-06

  Rise Little One
Det vackraste som finns kommer alltid från hjärtat.
2020-08-05

  Sparvögat VIP
Vacker längtan...
2020-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Det kan vara svårt att klä känslorna i ord, men hjärtats viskande längtan talar sitt tydliga språk!
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP