Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är slut

Nu är denna dagen slut
Kvällen kommer mörk och skön
Nu ska vi bara skjuta salut
Och be en stilla bön

Att morgondagen blir okej
Det ska inte bli så svårt
För jag är en mogen tjej
Fast det ibland kan vara hårt

Ser fram emot en rolig stund
om eftermiddan på café
fastän min mage är för rund
så kan jag skratta å le

Kan ju skratta åt mitt liv
det gör säkert gott
inte ta för stora kliv
men skörda det jag sått.

Bohemen




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-08-05 21:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Även de små stunderna betyder mycket.
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP