Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömda gudar

Kom till mig i natt
när skogen har tystnat
och låt mig andas in dig
i djupa, söta andetag.

Våra svettiga lakan
slingrar sig
som murgröna runt fallna pelare
i ruinerna av ett tempel
tillägnade glömda gudar
som ingen längre dyrkar.

Bakom skiljeväggen
bakom gudabilden
gudsbilden
finns det sanna mötet
mörkret
nakenheten.
Där finns ingen början
inget slut
bara evighet
mjukhet
och mylla.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-05 23:18



Bookmark and Share


  Märta Kajsa Nyholm
"som murgröna runt fallna pelare" Så snyggt! Bra jobbat!
2020-08-08

  Jan Widströmer VIP
Suggestivt förhoppningsfullt om det räddande naturliga i den mänskliga kärleken.
2020-08-07

  Kungskobran VIP
Så berörande
Bokmärkes
2020-08-06

    ej medlem längre
Så väl du fångar sexualitetens metafysiska sida, dess rötter i Natur och ursprunglig dyrkan, och hur långt vi kommit ifrån den i vår "sofistikerade" utveckling..
2020-08-06

    ej medlem längre
..och DÄR, i just sådana möten, bor den verklige Gud! Mitt i livet!
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP