Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrämmande tankar

En promenad
innan kvällen
till nattens vila

Solnedgången

Vart tog ljuset vägen nu

En timme har försvunnit
från midsommar mot mörker

Nu när det nästan är nermörkning

Augusti
försök med förlänga
med månens stora ljus på bar himmel




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 287 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-08-06 00:54



Bookmark and Share


  Niliboy
mycket fint, ja ljuset ja, kanske vi kan glädjas åt ljuset inom oss.!
2020-10-02

  Peter G VIP
När det först vänder märks det knappt, men när vi kommer fram mot Augusti ökar takten ju mer vi närmar oss hösten och höstmörkret, och nu i september känns det långt tills det vänder igen, först ska vi rejält in i mörkret!

Fint skriven reflektion om saknaden av de långa ljusa sommardagarna!
2020-09-15

  MALVAA VIP
Vart tog ljuset vägen nu
Hoppas att ljuset övervinner mörkret
Vi orkar inte med flera mörkhet
Fin skrivet
2020-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Dagsljuset minskar för varje dag, snart dags att tända ljus och kura skymning!
2020-08-07

  Rise Little One
Ljuset finns alltid i själen skulle jag tro.
2020-08-06

  Blomma-Stjärna VIP
Åh, ja - sommarljuset är kort - tiden går mot vacker höst med mer dramatiskt skeende av himmelsljus!
2020-08-06

  Quasimodo
Ja, det går fort nu mot mörkare tider, en talande text för det här!
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"