Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flaggan i topp

På lördag smäller det
då firas det i hela landet
på alla håll hissas flaggor
med frihetstecknet på

det var då
mitt pack och pick
ensam jag försvann
in i skuggans land
poff
över hela Sverige
tillbaks igen
skyddad

ptsd
på tiden sa drömmen
den undangömda
som satt där på första bänk
rökte pipa och läste nyheter
gömd är jag nu
skrattar igen

på lördag
för ett år sedan
släpptes jag från häktet
som var mitt hem

säg inget högt
jag är hemlig nu







Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-13 12:01



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
även jag har haft skyddade personuppgifter. blev av med dem efter två år. därför heter jag karlsson numera. immanuel för att rösterna intygade mig att det inte var riskabelt.varför heter jag karlsson? jo, min mammas äldste halvbror hette börje carlsson. men på den tiden gick det inte an byta till det. sen var det så att jenny henriksson skrev jagven text om på immanuelkarlsson.org hon tyckte det var rätt åt mig att nazisterna var efter mig.
2020-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP