Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ännu en utmaning från Anna, Lock Fast jag tror kanske hon syftade till hårlock. En eller ett, whatever


Lock

Vill inte höra
allt elände de säger
öronvax och lock i örat
två små lock täcker öron två
från de små kastrullerna
barnen skiter väl i vilket

Stänger ute världen
bränder, covid19
försvunna katter
explosioner och missing people
folk som dödar barn
Donald lever rullan
kommer undan

lockdown för svenska folket
släng tidningar och tv
nyhetsappar och glappkäftar
sätt grytors lock för hela skiten
öron näsa hals
tejpa runt med eltejp
så slipper vi veta

kan sen leva ett vanligt liv
grilla kött i trädgården
en lördag klockan 18




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-06 10:45



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tre förpackningar revaxör gick åt. men nu hör jag bra igen.
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP