Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORD i GODAN tid

Mysteriet med Poeter

kunde det vara de goda orden,

måhände ord i jord,

eller månntro

tron på varandra ...

 

Kanske att 

ord och tanke

smeker varsamt

när hårdheten läggs

vid sidan om,

smulas in i

tidens flykt.

 

Men visst är det märkligt

att du och jag når

varandra

genom eterns stigar

mellan dröm och lögn

inuti buller och stillhet.

 

Famnen full av 

sommartankar 

önskar jag dig

långa skrivar dagar

många solskensminnen.

Dela med dig av dina

blåbärslunder, 

dina sköna tankar,

din ilska, din bestörtning,

desperation

och det ljusa tätt intill.

 

God sensommar!




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-08-06 12:17



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert ljuvligt fint
2020-10-06

  Eva Helene VIP
Bättre sent än aldrig läste jag detta, tack kära poetervän!
Fin höst!
2020-09-04

  Evelyn Falk Möller VIP
Tack för dina underbara sensommartankar... Önskar dig detsamma.
2020-09-03

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Härligt att kunna nå ut till varandra, att få ta del av andras liv och fantasier...
2020-09-02

  Solweig Jansson VIP
Jag känner med dig ( se min dikt Bitterljuvt ) och just den där känslan inför vardagens under är något jag sätter stort värde på, alltmer när åren går ....
2020-08-12

  ERD-man-SKY VIP
-en fin dikt!!
2020-08-11

  Eva Langrath VIP
Fina sensommarord och en god augusti sommar önskar jag dig.
2020-08-06

  Sommarina VIP
Fint. Det är fint att tänka så.
2020-08-06

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Tack för Dina fina, positiva ord!
En god sensommar önskar jag Dig också.
2020-08-06

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om det förunderliga att vi så här enkelt med hjälp av tekniken kan dela våra tankar, funderingar och skapande poesi. Något att vara lycklig över!
2020-08-06

  Sparvögat VIP
En kram och en önskan om en fortsatt skön sommar sänder jag dig.
Fina ord om kunskapen att dela med sig av livets historia...
Tack
2020-08-06

  Blomma-Stjärna VIP
Uppmuntrande och tacksamma ord som jag instämmer i! Kram!
2020-08-06

  AiA Maria den fria
Tack!

Önskar dig detsamma!

2020-08-06

  Maria Sundelin VIP
Kreativitet nyfikenhet och förmåga att se saker ur olika vinklar ökar chansen att nå fram till varandra
Kramar
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP