Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontrast

du är avgasrester
på min kristallsnö
jag är läppstiftsmärken
på din vinterbleka hud

din hand om min hals
kolögon
läppar spända
mina suckar säger
jag älskar dig

och du är min trumpuls
min ångestdarrning
min sorghuvudvärk
min lyckohicka
och jag är din jordbävsskälvning
din gnisterlycka
din scharlakansfeber
din dagdröm




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-08 07:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert och innerligt :)
2020-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium