Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diet för Vegan!

Nå´t för Vegan, få i sin post
som alltid bör va´ med i hans kost...
Strimlad väl skuren
bra för kropp, figuren...
Bara sen njuta av sin: Råkost!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-06 12:51



Bookmark and Share


  limerick VIP
Precis, fiberrik ska dieten vara
både för oss och vår barnaskara
fibrer på längden
fibrer på tvären
smakar gör det som en mara!
2020-08-07

  lodjuret/seglare VIP
Ost-råk? Råk-Ost! Hittas kanske bäst i norsk fjord, där sätter nyskapande vingar på sin svarta T-Ford, där syns solen sjunka i havet, där irrar världens alla hyss kring det norska navet, så upplevs lediga stunder i vår lyckliga Nord...
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt