Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt

I dag
nästan som igår

jag går
samma stigar
ser
och samtalar med
samma människor

ändå är dagen idag
en ny upplevelse

variationer
nyanser
skutt
som överraskar
liksom nya tankar

och i järnkannan
ett nytt örtte
att läppja på
vid de rosarandiga liljornas
och tomatplantornas doft






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-06 13:10



Bookmark and Share


  Respons VIP
Konsten att njuta av de små detaljerna.
2020-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Varje dag ger upplevelser som berikar våra liv på olika sätt, ger livskraft och livsglädje!
2020-08-07

  Sommarina VIP
Fint.
2020-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktar du om varje dags unika charm och händelser.
2020-08-06

  Kungskobran VIP
En ny dag föds
jag tittar ut genom fönstret
och ser hur mina barnbarn leker på gräsmattan
de springer skrattar och dansar
och fyller mig med lycka
2020-08-06

    Lena Staaf VIP
Ja, det är något att förundras över. Varje ny dag som ändå är unik! Brukar tänka på det.
2020-08-06

  Sparvögat VIP
Var dag har sin charm...
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP