Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN OÄLSKADE DÖDE - tanka

I nattens mörker

syns en grinande vålnad

skugga på tapet

den oälskade döde

griper efter barnets hand

 

i nattens mörker

hörs vuxen gråta av sorg

för barnets oskuld

som den döde tog en gång

själens sår aldrig läkta




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-08-06 18:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text om missbruk och övergrepp, hemska minnen, som barnet bär med sig i vuxen ålder!
2020-08-07

  Öknens Ros VIP
Det som en gång tagits kan inte fås tillbaka.
2020-08-07

  Niliboy
Huvva ligen!
2020-08-06

  Kajan VIP
Karg och kompakt i känslan, når fram.
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP