Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Anna igen. Glasvas att inspireras av


glasvas

Canvas omålad vit
vas i glas att studera
reflektera
ljuset genom penseln
över vit öken beströ
måla glas på väv

jämrar mig
vet inte hur
utan konturer
bara glasvas
utan blomster
hur går det då till

så vansinnigt simpelt
canvas möter glitter
prismors färger komprimerat
glasvas utan konturer
ger mig rysningar
av fullständig eufori
en trolsk tavla av glasvas
i barnsligt glittersilver




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-06 20:23



Bookmark and Share


    Steff...
ja det är väl bara så att det är vackert en av naturens saker vi förädlat med ett djup man kan försvinna in i
2020-08-31

  SatansSon VIP
är detta en oljemålning? väldigt skickligt gjord isåfall.
2020-08-08

  alicja lappalainen VIP
Skapandets glädje,
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP