Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Hippokrenes droppar [miniatyr] Av Silverstripe.


Kritik på en text (nr 1993) st rimmiga rader





Jo eller ett som kvardröjande hopp,
ord är bara ett begrepp hos kropp,
en levande varelses värde i själ,
tid är sådant en söker slå ihjäl,
förutom var möjlig besvikelses åtkomst av 'stopp'...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-06 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP