Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodröd augustimåne

Du blodröda augustimåne

Som dunkelt lyser upp natten 

Den som åter börjat bli mörk och tyst 

Skänker tröst till alla ensamma 

Som sömnlöst vandrar i skuggornas skog

Med sin egen vånda som enda sällskap

Så lys deras väg genom mörka stunder

Du blodröda agustimåne full av gåtfullhet 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-10 07:00



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Bra funnet fin text nu i augusti
2020-08-11

  BenGust VIP
En gåtfull men varm upplysthet infinner sig.
2020-08-10

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om medmänsklighet!
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP