Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mine...


Time and space stay at your smiles
Beauty doesn’t need a word to express
You’ve stolen my heartbeats ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-07 06:07



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Sköna kärleksrader
2020-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och naket diktat om kärlek!
2020-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text i kärlekens namn!
2020-08-07

    Max Poisé
Att stjäla hjärtslag är en vacker fras men lite elakt...
Vackra var dina ord!
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One