Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄKEDOM - tanka

Vind susar stilla

i granars läkande famn

går sinnet till ro

hjärtats kamrar öppnande

mot blå himmel med blek sol




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-08-07 18:01



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, granen helar å läker, våra fäders Gud!
2020-08-10

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt skaldat
2020-08-10

  Cikoria Blå VIP
Fint tecknad tanka.
2020-08-10

  AiA Maria den fria
”I granars läkande famn”- finns allt

Tack!
2020-08-09

  bibbi ahrnstedt
Ja helt rätt skogen ger oss lugn och har läkande krafter
2020-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om naturens helande kraft!
2020-08-07

  Niliboy
Ja vinden ger liv, låt det bara ge svalka!
2020-08-07

  Öknens Ros VIP
Naturens lugn och ro är helande.
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP