Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som få däruppe i det blå



Fixar
Bil
Båt
och
pool
vill ju vara cool

Livskamrat i motljus
Slut på
strul och bus
lyfter här
mitt krus

Svär mig lojal
att vara
konservativ och sval

Resa
mig
upp
stolt
som en tupp

Har skippat
husen i betong
sjunger nu en annan sång

Min bakgrund
Är ett minne blott
Idag lever jag så himla flott

Klippa band
och
bryta norm
vill stöpas
i en klassisk form

Glassar gott på kända fik
skäms ej för att jag är rik

Resan som jag gjort
gick inte fort men
nu är jag ingen lort

Äntligen i societeten
Mixar bra i brackigaste smeten
















Bunden vers (Rim) av Boneyfrank VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2020-08-07 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP