Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligen simmar jag i frihetens hav uppför strömmen

Råkade skriva en kommentar på
en text som berörde mig starkt
inte här på poeter utan på annan
social media som mer & mer drar
in på yttrandefrihetens avslöjanden
det var inga klappa medhårs ord..
utan raka puckar om vad jag kände
det var inte välkommet av en annan
som också skrev flera kommentarer
personen blev så upprörd över mitt
innehåll & började gorma över mig
jag hade bara en åsikt som inte var
som hennes, utan den gick tvärtemot
att våga säga skriva det man känner
upplever bär, kan innebära en stor risk
den som inte är rädd för att gå utanför
utan bär mod att säga sin åsikt högt
får räkna med att det kan slängas pajer
tillrättavisningar nyp i örat smisk på
figrarna är mycket vanliga angrepp
själva kan dessa godhets-apostalar
som angriper, ha åsikter så det hörs!
arroganta individer dränkta i pk olja
personligen simmar jag i frihetens hav
uppför strömmen, ty det är ju bara
döda fiskar som simmar medströms
inte undra på att det luktar instängdhet
där jante styr & ställer, där propagandan
förgiftat hjärnor att vara nickedockor
le & hålla med etablissemanget..
då blir man omtyckt av de korrekta
välkommen in deras klubb & kanske
om man uppför sig snällt få en guldstjärna
som innehåller att bli invald i olika
arbetsuppgifter olika tjänster
allt för staten & deras riktlinjer
där kommer jag aldrig in
jag är ju motvalls kärring ;))









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-07 11:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till fb
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP