Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet

Jag skrev ett brev till dig
Som försvann långt bort nånstans
Och du fick aldrig veta
Att jag är precis en sån som du




Fri vers (Fri form) av Linda Åkesson
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-07 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson