Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusta

Din doft
Din beröring
Din passion

Din blick
Din hunger

Skrämmer mig

Älska med mig igen




Fri vers av miramin
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-07 10:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Ja!
2021-11-20
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin