Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar många olika slags människor

men är tyvärr inte kär i någon speciell människa just nu
Och det var längesedan nu som mitt hjärta hoppade runt
i min kropp som en vild gasell
Men så har ju kärleken mot mig inte alltid varit så snäll
Så när det kommer till kärlek vet jag inte längre vad jag
ska tro
Men det är klart att jag aldrig ger upp den inom mig själv
utan låter den ständigt få gro
För jag vet att den finns därute någonstans lika ensam
som en annan och bara längtar efter att få bli funnen
Så en dag ska jag banne mig kunna hitta den någonstans
om jag så måste gå över varenda bro över hela världen
Och varför då?
Jo, för jag vill ha den och behöver den
En älskade bästa vän
Och jag vet att den redan står där och väntar på mig
någonstans efter vägen
Vilket bådar gott för framtiden

Jag älskar många olika slags människor men är tyvärr
inte kär i någon speciell människa just nu
Men kommer du i vägen så kanske det kan bli jag och du
som efter vägen skrattar och har det kul...

Ken Cassel
7/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-07 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel