Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Propelleraxel

Körde rätt in i stenpiren

Propellern skadades
Propelleraxeln är obrukbar

Jag skapade mig en livsfarlig situation
Tappade kontrollen

Jag har ingen styrfart kvar




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-07 13:03



Bookmark and Share


  den nakna poeten
som livet skälv Bravo !!!
2020-11-22

  Niliboy
Huga ligen å huvva!
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP