Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket

En vän
kommer gående
Nej, en främling
var det
som passerade
och gick vidare bort
Men,
ett ögonblick
visste man inte




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-07 14:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Igenkännande
Om möten
Som inte
Är. ..eller?
;)
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP