Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekivok limerick - autokorr 2

En poetissa från Björnlunda
sågs ordens förvandling begrunda
hon tog avstånd från porr
dock ord av autokorr
formulerades om och blev runda.




Bunden vers (Limerick) av Lena Staaf VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-08-07 19:57



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Haha, klockrent!
2020-08-11

  Magdalena Eriksson VIP
Ja du vad som ej kan omtolkas i betraktarens öga eller mun eller autokorr det finns inte, tralla!
2020-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul limerick med knorr!
2020-08-08

  Öknens Ros VIP
Ack, ack, vad tekniken ställer till det! ;-)
2020-08-08

  Niliboy
Huga ligen å huvva!
2020-08-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP

autokorr på finska betyder kropp på svenska. detta händer när du är "tvåspråkig" och kommer efter ord kombinerade siffror eller skiljetecken.
2020-08-07

  Solweig Jansson VIP
Underbar knorr !
2020-08-07

    Sefarge VIP
Haa!
Jaa en får se upp!
Google-knorr på
Ord kan hastigt
och (o)lustigt
ställa till
det?
;)
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP