Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Daggkyss och mulnat tegeltak

Snudd av gräsets dagg
som öm kyss mot
min bara fot i träskon

Solen sänks mot
sin nattlig vila
bakom tigande lövträd

Tegeltaket mulnar
av tidens tyngd
Väntar morgonen åter

Molnen seglar sakta
över ännu blå himmel
Natten ännu inte anlänt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-07 20:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Stämningsfullt, vemodigt farväl av dagen. Fin.
2020-08-09

  BenGust VIP
Solsänkt tegeltak i väntan på morgon.

2020-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tankar och känslor i solnedgången!
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP