Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absurdum.

Min kontinent
din kontintent
svärmas av
mörka horder

Danar sina torn
sin vämjelse
sin förkunnelse
din subjektion

Vår vrede
fältslaget väckt
civilisationernas kamp
alea iacta est




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-07 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig