Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porslinsblomman

Närgånget fjärilslätt.
Ute sänker sig lamadjurens skymning.
Sjöhästen och mustangen.
Vidrör saknaden.
Lämnar påfågelns kungsblå skugga bakom mig.
Vildrosor av rose guld.
Bjuder på snäckans havsbrus.
Inom mig tornugglan fäller ut sina kristall vingar.
Somnar men inte före dig.
Jag vill se när drömmarna färdar dig och du utstrålar harmoni.
Frånsett den trötta porslinsblomman i fönstret, vi finner varandras trygghet.
Berusar mig i din blick när du ser mig.
I min förundrar över att vara utvald av dig.
Känner mig speciell.
I dina ögon.
Paradiset öppnar sig.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-07 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP