Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en tuff vecka ... själv, naturkrafter, hmm(längtan) hoppas .. äsch orden bara hoppar runt i mig just...


Lite du...

Liten du, så grann,


Ungefär för ett år sedan


 i ett hav av människor


Du kommer flygande med varningens färger


på mitt pekfinger    du landar mjukt


Därborta står hon i prickig kjol guppande otåligt i sina sneakers


Jag älskar henne men jag vet inte riktigt var jag har henne.. .....


Men ditt besök är fint även om du är en liten en


En ståtlig piga ikläd svart o gult


Liten är du och hon därborta en större nyckel-piga


i


otålig


anda


Men du är liten och cool som ...




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-09 08:25



Bookmark and Share


    Poetflickan_94
Gillar denna och vad duktigt du är på att måla!
2020-09-22

  karenina VIP
Gillar denna
2020-08-09

  WyS VIP
Snyggt och skön beskrivning!
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //