Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Torrt regn

Älskar torrt regn
tystnaden innan knallen
doften från törstande grönska
som glömt smaken av regn

Under bron bor myggen
hungrar mitt blod
medan jag väntar ut
högtrycksflod
mot redan mättad mark

Stegrande cykel vill framåt
jag och surrande otyg
biter oss hellre kvar

Ljud av sensommar
överröstar mina rosa tankar




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-08 14:14



Bookmark and Share


  SatansSon
har inte varit med om mygg på åratal. inte sen 1989. då bodde jag hos föräldrarna i Norberg
2020-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP