Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur mycket som helst

I sorgenslinje
Går ensamhetenståg mot världensände
Där ...
det finns ingen som ser någon
ingen som bryr sig om vad de andra gör
Där jag låter ”jaget” vara ”jag”
Där jag dricker hur mycket som helst
Där jag drömmer hur mycket som helst
Där jag kramar dig hur mycket som helst
Där det inte finns någon, men du... finns... hur mycket som helst




Fri vers (Fri form) av Farzad Rahmani
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-08 15:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När det kommer till kritan har man bara sig själv att lita till
2020-08-09

  Blomma-Stjärna VIP
ja - många längtar till mycket nu - men vi är beroende av varandras hänsyn - i en panepedemi - - - så läser jag din fina dikt
2020-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani