Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal

Är både ödmjuk och snäll mot alla som den möter på
Har tålamod som en katt
Ska mycket till
Men när det väl blixtrar till, så blir det svart
Pang, Bom, Bom
Någon dumbom blev visst medvetslös efter att ha
hotat någon
Fram med lite vatten
Och det snabbt
Förlåt
Men det var inte min mening
Och hur är det egentligen fatt
Och vad sa du för någonting då jag hör lite dåligt?!

Svar på tal!

Ken Cassel
8/8-2020






Fri vers av Ken Cassel
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-08-08 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel