Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första kärleken!

Du vill veta hur det känns första gången som du får
träffa på kärleken
Dét där söta leendet som bara etsar sig fast i dig
Och hon är ju så söt, en sån vacker tjej
Hej!

Ja, hej på dig, du!?

Du vill veta hur det känns när det i ditt hjärta bränns
då det blir allt varmare för varje dag som går
Du försöker att hålla dig i hennes närhet så gott det går
Så mycket du bara kan och får
Och innan du går hem till mamma och pappa igen
för natten slår du bara klackarna i taket, som bevisar
hur bra du mår
Och det där vill jag tro är en glädje tår
För imorgon i skolan så får du ju träffa på henne igen
Den första kärleken
Följa efter henne i hennes spår

Ja, typ sådär känns det nog ungefär
Lycka till vad du nu än förmår...

Ken Cassel
8/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-08 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel