Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svart katt mjauar så glatt

Inatt så kan ingen stoppa mig då jag är lös
Jo, för att jag är en liten katt som är så himla ambitiös
när jag har tassarna mina full med klös
Så får jag syn på några råttor inatt kan ni räkna med att
det blir en massor av ös då jag slänger mig på dem
helt hänsynslöst
Ingen rädder för vargen här
Så kom igen alla råttor om ni så vågar
För då ska ni alla få er en kyss så blöt, en riktig stöt då ni
alla blir till en Råttaville smörja till gröt
Min gröt
Och då jag inte bryr mig om, om du så annars är en söt
liten råtta
No pardon...

En svart katt mjauar så glatt!

Ken Cassel
8/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-08 22:09



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Dikten är spännande ja katten har en självständig och oberäknelig natur
2020-08-13

    ej medlem längre
du fick bella att skratta stort. du är en talang :)
2020-08-09

    ej medlem längre
fint =) du skulle bli publicerad... jag visade dikten för bella =)
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel