Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackra orden ...

De tre vackraste orden vi kan bär inom oss

Är Tro Hopp och Kärlek

De fyller oss med allt det som gör

Att livet blir så mycket ljusare

Bara vi väljer att se det vackra omkring oss

 

Så tappa inte bort din tro

Förlora aldrig hoppet

Våga känna och sprida kärlek omkring dig 

Så möts du av värme och omtänksamhet tillbaka 

 

Håller vi fast vid dessa tankar och känslor 

Kan vi med lätthet bygga en bättre värld 

Där omtanken och respekten till och för varandra

Vinner över hatet och misstänksamheten




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-27 12:09



Bookmark and Share


    guloblå
Kloka ord, tack!
2020-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP