Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade augusti

Denna månad är magisk
trolsk
vad som helst kan hända
eller inte hända...

Nu lugnar naturen ner sig
ifrån grönskan och blomprakten

Nu stiger den mörkgula fullmånen...

Älskade augusti
med din lila ljung
och syrsornas spel...

Jag tar nu vara på varje dag
som ett kostbart smycke -- en gåva.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-08 22:43



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Varje dag räknas, även de dystra och grå. Bakom hörnet skymtar hösten och väntar på sin tur.
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP