Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Evighetsselfie

Putsar min fjädervippa
var dag
ser du hur jag glittrar
bländar dina ögons djup

Vet inte vilken pose
lockarpockar
fångar din blick
evighetsselfie

Lite snett uppifrån
högersidan är bäst
framifrån visar skavanker
i min hy
i solglas dyra

Tills vi möts
filterlöst
posebefriad verklighet

Förlåt
här är hela prakten




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-09 11:42



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag brukar filma mig själv liggande. filmerna ser du på http://facebook.com/karlssons9410
fast mest teckningar o måleri där förstås.

2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP