Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tjära ner sin själ



närvarandeakt
ingalunda
ren eskapism


höll
tvivelsutan
av någon
därute


men ville
inte tjära ner
sin själ


blickvände sig
därför bort
från
det annalkande




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-09 09:17



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tydligt och snyggt!

Tack!
2020-08-09

  Elinor Sörensson VIP
"tjära ner sin själ". Snyggt!
2020-08-09

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Att fly från sina känslor, vågade inte möta livets utmaning.
2020-08-09

    Lena Staaf VIP
En rädsla för påverkan, att förlora sig i en annan människa?
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP