Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad.

Inträngd i ett hörn av känslor och sårbarhet
kände jag mig ändå fri
tillsammans med dig




Fri vers av Himmelsmekanik
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-09 10:15



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, det kan ju faktiskt vara sant
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Himmelsmekanik
Himmelsmekanik