Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med bara ben...

Med bara ben på blommande äng
bland knotiga vackra gamla fruktträd
plockar jag fallfrukt

Solen värmer och jag känner
en fjäril nudda min tinning
och nattens drömbilder
där jag med en musiker
exploderar i orgasmer
händer mig om igen
och vid en gyllene spegel
ser jag mina tänder falla ut
och kan inte hålla inne
kiss och bajs

så händer mig
mitt i det levande lekandet
på en blommande äng
att döden smyger in
som ett våldsamt mysterium
och kopulerar med det rofyllda livet




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-09 10:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och igenkännande fångar du den evinnerliga döden, som kan inta scenen när man minst anar det.
2020-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text, medan jag njuter av livet, kommer ofta tankarna på livets slutskede!
Bra skrivet.
2020-08-10

  Respons VIP
Döden som ständig gäst mitt i det blommande livet. Du fångar det bra.
2020-08-10

    Lena Staaf VIP
Mörka tankat mitt i solskenet. Det händer mig också. Bra att du sätter ord på det!
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP