Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outsläckliga

Vi är bara små djur som leker
djur / vi är bara
snäcklösa kroppar
bland vrakdelar av natt
och kanske visste jag alltid
att du inte kunde behållas
dina ögon av bärnsten och kol
och hur jag lösgör din blick ur håret
flätar in mina fingrar, händer
naglarnas mjuka spetsar i barken
genom bräckliga kvisthål
ser vi ett stycke av ängen
där vi en dag ska sova




Fri vers av Grävling
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-09 10:59



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Skärvor av en historia, sparsmakad och där man anar intensiteten.
2020-08-09

  Nanna X
Jaha så dom ska inte mötas förrän i döden då eller? Tragiskt.
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling